Friday, February 09, 2007

Kalousku, jsi jednička!

Víte, já naší středopravicové vládě fandím. Zřejmě však bude muset udělat dost kompromisů, protože opozice je silná. Na druhou stranu, opozice je dost hloupá a vyhazuje a diskredituje vlastní členy (ikdyž to možná nebude opozicí, ale jen jejím Vůdcem). No ale proto sem nepíšu. Píšu sem protože si myslím, že naše vláda potřebuje nějakou podporu veřejnosti. Ovšem ani toto tvrzení není to nejpodstatnější. Musíme vládě dokázat, že za ní stojíme! Proto navrhuji, abychom se všichni sešli na nějakém veřejném místě, například náměstí Svobody zde v Brně, a vyvěsili někam na dobře viditelné místo fotky členů vlády (nejlépe na nepříliš architektonicky zdařilou pasáž Omega) a společně jim vzdali hold. Pokud nás bude dost, možná se zapíšeme i do české knihy rekordů.
Myslím, že bychom mohli začít s minisrtrem financí, Ing. Miroslavem Kalouskem. A abychom dokázali, že je máme opravdu rádi, oblečem si kvádra a budeme mluvit jejich znakovou řečí! Znáte to...toto je zdržuji se hlasování, toto je skautský pozdrav...
A toto je Kalousku, jsi jednička!:
iiii .-.
iiii : :
iiii : :
i_ i: : i_ii _
:_;:_;:_;:_;
Tak kdo do toho jde? Až bude dost zájemců, můžeme se domluvit na termínu. Nestyďte se, pan Kalousek si naši podporu zaslouží. A nezapomeňte, čím víc nás na pana Kalouska ukáže toto gesto, tím víc ukážeme, jak za nimi stojíme. A když politici uvidí, že za nimi národ stojí, hned se začnou chovat jinak. Uvidíte!

1 comment:

Anonymous said...

Topolánek je taky "jednička"(v jeho znakové řeči).