Monday, January 22, 2007

Razítka do ruky...

Víte, co je velký problém společnosti? Ano, správně, loupání banánu od stopky. Ale bohužel není jediný. Někteří dokonce jí ohryzky od jablka nebo místo práce hrají Solitaire. Na idnes se dnes objevil článek o monitorování využívání počítačových programů na Středočeských úřadech. A výsledek tohoto monitorování? Hejtman Středočeského kraje propustil 5 úředníků. Jeden zaměstnanec údajně strávil hrou Solitaire až 60% pracovní doby. Ten se asi musel hodně nudit... Můj osobní názor je, že kdyby proti sobě hráli piškvorky nebo lodě, pěkně na papíře vytrženým ze zelenýho* sešitu, tak by si užili víc srandy a nikdo by to nezjistil. Inu, v realitě je skoro vždycky chyba.

*na to bacha, na papíře z modrýho nebo červenýho sešitu by si moc nezahráli

2 comments:

Kadrec said...

myslím, že je lepší, když Solitare hraje nějaký úředník, který by jinak otravoval lidi, než třeba Lipták, který by měl opravovat všechen školní rozbitý nábytek...

fenek said...

no to si teda nemyslím...myslím, že úředníci v oboru školství a živ. prostředí mají (nebo by měli mít) důležitější veci na práci než přivařovat nohu od židle, když ji micak urve.