Monday, March 05, 2007

Ná-pi-pi-pi-pi, ná ná...

Už několikrát jsem Honzovi na icq psal jedno velmi stručné sdělení, a totiž "PITOMCI ÚTOČÍ!!!". Tato věcná zpráva znamenala, že nějaký pitomec napsal idiotský komentář na blog někoho ze třídy. Pitomec napsal pár komentářů, pak se ale stáhl do ústraní a dlouhou chvíli nic nenapsal. Možná studoval pravidla českého jazyka, protože co jsem nahlédl do jeho posledního díla, konečně se to dalo číst.
Ale podívejme se teď na případ Pitomec trochu podrobněji.
Podle čeho usuzuji, že pisatel je jeden člověk (nebo robot?)? V tzv. První éře Idiota měl Pitomec zálibu ve vykřičnících a ignoranci čárek. Období "Druhodiotu" začalo včera, takže ještě nemůžu posoudit reálné nebezpečí útoků Pitomce. Zřejmě se jedná o toho samého, protože poslední dílo je velice podobné dílu z První éry Idiota.
Dále se musíme podívat na místa Pitomcovy působnosti: Honzův blog a Khárův blog (vlastním jménem též Honza). Souvislost mezi těmito blogy je jasná. Pisatelé obou blogů se jmenují Honza. Naskýtá se tedy možnost, že Pitomec je robot, který je stvořen pro psaní idiotských komentářů na blogy lidí jménem Honza z Kvarty B na Bigy v Brně. Dlouhý časový interval Pitomcovi neaktivity mezi První érou Idiota a Druhodiotem by se dal vysvětlit vytvořením a beta testováním robotova nového programu. Oproti starému programu má tento program novou schopnost "Mluvit česky" (©2007 Tvůrce Pitomce).
Ačkoli je tato teorie téměř bezchybná a perfektně sedící, stále je možné, že Pitomec není robot, nýbrž pouze magor.
Proto jsem se rozhodl udělat tento test. Stejně jako slepice přibehnou a začnou kvokat při vyslovení ná-pi-pi-pi-pi..., i Pitomec se projeví při přečtení nadpisu článku komentářem. Jestli si říkáte, že Vás by nějaké ná-pi-pi-pi-pi... k idiotskému komentáři nevyprovokovalo, pak máte jistě pravdu. Vás to nevyprovokuje, ale Vy také nejste Pitomec...

Tak tedy Ná-pi-pi-pi-pi, ná ná...

1 comment:

Khardix said...

Malé upřesnění - je tu i 3. Honza(Mizi) a toho ještě neobjevil. Zdá se že je to robot křížený s magorem, protože nedokáže ani sledovat odkazy